P.I.F. с концерт-промоция “Приказката продължава”

На 25-и април, четвъртък, “Приказката продължава” с концерт-промоцията на група P.I.F в клуб Mixtape 5. Момчетата ще представят чисто нова и силно емоционална версия на легендарната си песен “Приказка”. Любов, светлина и бушуващи емоции на радост и тъга струят от новия запис, в който участва плеяда от популярни изпълнители, пътищата на които по един или друг начин са се пресекли с този на Димо.

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Свилен Ноев (Остава), Прея, Поли Генова, Стефан Вълдобрев, Стенли, Никеца, Марияна Добрева-Велева (Силует), Владо Михайлов, Ерсин (Jeremy), Али (Ali) и Тодор Ковачев (Innerglow) застават пред микрофоните и камерата, с което засвидетелстват уважението и любовта си към Димо, и дават нов живот на емблематичната песен.

По време на записите на новата версия на “Приказка”, снимка: PR

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

“Решихме да съберем приятели, които са свързани с Димо, работили са с него, и да запишем съвсем ново аудио и видео към песента “Приказка” заедно с тях. По ирония на съдбата през 1998 г. с Димо записахме парчето в студиото на Милчо Кацаров и сега 26 години по-късно, записът на новия вариант отново се случи на същото място, което вече се казва – Renewsound Productions” – разказва Иван Велков – китарист и съосновател на P.I.F.

Със снимките на видеото се заема “Премиер Студио”, а режисьор е един от близките приятели на Димо – Николай Мутафчиев. Премиерата на новия клип ще е непосредствено преди концерта на 25-и април, след което бандата ще ни отведе на едно чувствено музикално пътешествие с най-любимите парчета от репертоара на P.I.F.

БИЛЕТИ за концерта на цена от 20 лева могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg Цената на място ще бъде 25 лева.

Още: Песен, отлежала 21 години – среща с творчеството на Димо от P.I.F. и Ники Урумов (ВИДЕО)

Източник: Actualno.com