6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Жените трябва да бъдат внимателни при срещи с представители на противоположния пол. Ако мъжът е женкар, тогава връзката с него няма да доведе до нищо добро.

Той ще флиртува с други момичета пред вас и ще ви изневерява. Как да разпознаете такъв мъж и да не го допуснете до себе си?

1. Обърнете внимание на историите, които включват други жени.

Когато общувате с мъж, слушайте внимателно какво казва. Ако един мъж е женкар, той определено ще се похвали, че е имал много жени.

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Типове мъже, в които никога не трябва да се влюбваш

2. Флирт с други жени

Можете да забележите мъжката изневяра навреме, като обръщате внимание на малките неща. На среща наблюдавайте как вашият потенциален партньор взаимодейства с жените около вас. Ако флиртува със сервитьорките, това е нещо негативно.

Въпреки това, не трябва да съдите мъжете само по флирт с други дами.

3. Той мисли само за секс

Женкарите се отличават с една черта на характера: те абсолютно не знаят как да издържат. Сърцатите не обичат да чакат дълго, преди да се сближат с партньора си. Затова те се опитват да ускорят процеса по всякакъв начин.

Наблюдавайте как се държи един мъж. Адекватният потенциален партньор няма да бърза.

4. Той знае всичко

Женкарите се отличават с безгранично самочувствие и прекалено голяма непринуденост в общуването. Ако срещата е минала изключително гладко, това е причина да се замислим колко стотици такива „еднократни“ срещи е имал човекът преди.

Моногамен или женкар – оценката за верността на мъжете според зодията

5. Невнимание по време на разговор

Женкарят никога не слуша жената по време на среща. Той винаги е игнорира всякакви истории. И ако изведнъж попитате женкар за това, което казахте преди пет минути, няма да получите отговор.

Причината е, че женкарят смята всеки разговор с жена на среща за загуба на време. Най-вероятно всичко, което той иска от вас, е секс.

6. Твърде голям опит в кореспонденцията

Най-лесният начин да се натъкнете на мъж, който е женкар, е в платформите за запознанства и връзки. Освен това, не е трудно да се определи, че човек се нуждае само от секс. Това ще бъде посочено преди всичко от избора на място за среща. Ако ви покани на ресторант, вероятно планира „продължение на банкета“ у дома.

Най-надеждният обитател на сайт за запознанства, който определено не е женкар, е мъж, който ви насърчава просто да се разходите по улицата. Най-вероятно той търси жена за сериозна връзка и също като вас се страхува да не попадне на ненадежден човек.

Източник: Actualno.com