4 знака, че предишната ви връзка ви спъва

Чувствате ли се блокирани в живота си, не можете да продължите напред? Понякога останките от миналите ни връзки могат да се задържат, пречейки ни да достигнем пълния си потенциал. Ако изпитвате това, не сте сами. Много хора се оказват възпрепятствани от багажа на минали връзки. Сега ще разгледаме четири признака, че предишната ви връзка може да ви задържа и как консултацията с астролог може да ви помогне да се освободите и да продължите напред.

1. Размишляване върху миналото

Откривате ли, че постоянно се занимавате със спомени за предишната си връзка? Независимо дали става дума за припомняне на добрите времена или агонизиране за това, което се е объркало, размишляването върху миналото може да ви попречи да приемете напълно настоящето и бъдещето. Ако ви е трудно да се откажете от тези спомени, това може да е знак, че предишната ви връзка все още ви спира.

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

2. Страх от продължаване

Колебаете ли се да се отворите за нови връзки или възможности? Страхът да продължите напред е често срещан знак, че предишната ви връзка все още оказва влияние върху живота ви. Този страх може да се прояви по различни начини, като избягване на срещи или саботиране на потенциални връзки от страх да не бъдете наранени отново. Разпознаването и справянето с този страх е от решаващо значение за освобождаването от хватката на предишната ви връзка.

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

3. Самоограничаващи се вярвания

Смятате ли, че таите негативни вярвания за себе си или за достойнството си за любов и щастие? Миналите връзки могат да оставят трайно въздействие върху нашето самочувствие и увереност, което води до самоограничаващи се вярвания, които ни възпират да преследваме нашите цели и мечти. Ако се хванете да си мислите неща като „Не съм достатъчно добър“ или „Не заслужавам щастие“, вероятно предишната ви връзка все още влияе на вашето мислене.

5 страхотни начина как да кажете „Обичам те“ без думи

4. Повтарящи се модели

Забелязвате ли модел на поведение във вашите взаимоотношения, при който сякаш повтаряте едни и същи грешки или привличате един и същи тип партньори? Това може да е знак, че сте заседнали в цикъл, повлиян от предишната ви връзка. Независимо дали става въпрос за избор на партньори, които приличат на бившия ви или за участие в подобно нездравословно поведение, освобождаването от тези модели изисква самосъзнание и желание да потърсите насоки.

Източник: Actualno.com