“Тракиец” – място за релакс и заслужена почивка

5-те топ правила при язденето на кон

Конната езда далеч не е обикновен спорт, защото включва общуване с друго същество. Дори и да се страхувате от тези величествени животни…

Прочети повече

Никой не може да отрече, че градският живот е адски вълнуващ. Но с толкова много неща за вършене, е от съществено значение от време на време да правите крачка назад, за да “презаредите батериите”. В края на краищата ние сме само хора и човешкото тяло не е създадено, за да се климатизира постоянно с толкова бързо променящата се среда. Понякога трябва да намалим темпото и да си подарим време далеч от шума, за да открием отново себе си.

Комплекс “Тракиец” ви предлага точно това – едно красиво бягство от забързаното ежедневие. Там без проблем ще се откъснете от работните ангажименти, от стреса и ще замените цялата натрупана умора с положителни мисли и спокойствие, благодарение на всички възможности за пълен релакс.

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Релакс зоната в комплекс “Тракиец” разполага с джакузи, парна баня, няколко басейна и сауна. Спа процедурите парна баня и сауна действат много релаксиращо и имат изключително благотворен ефект върху нервната система, тъй като стимулират кръвообращението.

Невероятните ползи за децата от конната езда

Детството е пълно с вълнуващи истории и ролеви игри, така че конната езда е своеобразно почукване на вратата на свят, насел…

Прочети повече

А най-хубавото, което може да си подарите след парна баня или сауна, разбира се, е качествен масаж от професионалист. Грижата за стресираното тяло е също толкова важна, колкото грижата за стресирания ум. Масажът е идеален за тази цел, тъй като работи за освобождаване на напрежението в мускулите.

И тъй като вече споменахме, че грижата за стресирания ум е от голямо значение, то няма как да не обърнем внимание на разкошната природа около комплекс “Тракиец”, който се намира в сърцето на Тракия, покрай река Тикла. Зелените площи около комплекса ще освободят съзнанието ви от градските проблеми, докато конната база ще ви зареди с положителни емоции и настроение.

Насладете се на пролетта и се отдайте на истинска почивка за ума и тялото в комплекс “Тракиец”. ТУК можете да научите и повече за специалните предложения на четиризвездния хотел, който разполага също с уютна и стилна конна база, ресторант, конферентна зала и лятна градина.

Източник: Actualno.com