Спор между двама съседи в Пернишко за кучето на единия ескалира в насилие, когато мъжът нападна и бременната приятелка на другия

Спор между двама съседи в Пернишко за кучето на единия ескалира в насилие, когато мъжът нападна и бременната приятелка на другия

След един междусъседски спор, който се превърна в нападение, мъж от Кладница беше ударен с юмруци в присъствието на бременната му приятелка. Нападението беше извършено от човек, който твърди, че има проблем с начина, по който те отглеждат кучето си. Потърпевшият се обади за помощ, тъй като се притесняваше, че нападението може да ескалира. Той получи медицинска помощ и подаде сигнал в полицията.

На 10 април, според потърпевшия Божидар Миланов, Борис Милушев го нападнал поради лай и миризма от кучето му, което пречело на съседа. Нападението беше извършено в гръб и включваше удари по главата. Бременната приятелка на Божидар Миланов беше също нападната.

Борис Милушев, който беше сочен за нападател, отрича, че е извършил побой, но заявява, че искаше да се саморазправя поради обиди. Той признава, че е нападнал съседа си, но отрича, че го е ударил в гръб.

Кметът на селото признава, че от години всички съседи имат проблеми с Борис Милушев. Майката на пострадалия мъж твърди, че той е редовно хвърлял пиратки. Друга жена разказва, че през 2018 г. той заплашил родителите ѝ и не й позволявал да се паркира пред къщата му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *