Рискуваме, но печелим: Ивайло Захариев с откровени признания за наркотиците и любовта

Актьорът Ивайло Захариев, познат от сериалите “Под прикритие” и “Пътят на честта” вярва в любовта. В “Животът по действителен случай” по bTV той разказа за раздялата с първата си съпруга и новата любов.

Ново начало

Актьорът разказа в ефир за първия си брак. “С първата ми съпруга Миряна се запознахме, когато помагахме на наркозависими. Беше една група за взаимопомощ, в която си помагахме, тъй като дрогата оставя човек без приятели” – сподели Захариев. Той твърди, че е имал нужда да открие себе си. “Навлязох в протестантство, защото имах търсене, копнеж да разбера кой съм. Не задължително в протестантството, но в християнството намерих тези отговори”, признава той.

Снимка: bTV, screenshot

Още: Събуждане на мумиите и липсващи авторски права: Реакциите на новината за “Под прикритие 6” (ВИДЕО)

Интересен факт, който признава е, че първата им целувка е била пред олтара. “Но това бе част от нашия избор. Не мисля, че това е било пречка. Колкото до грешките – и аз не мога да си отговоря къде бяха. Имаше отчуждение, опитах се да направя нещо, но като че ли не срещнах такава готовност от другата страна” – поясни актьорът.

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Още: Защо Ивайло Захариев oсъди БНТ? Актьорът разказа ключови подробности за делото (ВИДЕО)

Признава, че най-трудният му период е свързан с раздялата им. “Имах нужда от време да изстрадам болката. Тогава снимах сериал, в който героят ми преживяваше нещо подобно. Като че ли работата ми помогна в този период. – разказва той и допълва, че приятелите му също са му помогнали.

За новата любима до себе си актьорът каза, че му е било трудно да си признае, че е влюбен. “Бях се затворил, но го преодолях. После заживяването заедно със Стани беше труден процес, но рискувахме и смятам, че печелим всеки ден” – категоричен е той.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от IᐯᗩYᒪO ᘔᗩᕼᗩᖇIEᐯ (@ivaylo.zahariev)

Още: Ивайло Захариев пак ще играе полицай, но в чужд филм

Източник: Actualno.com