Пеевски за обединението срещу Желязков: Видяхте неограничения кеш на коалицията на пудела (ВИДЕО)

“Видяхте неограничения кеш на коалицията на пудела. Това каза съпредседателят на ДПС Делян Пеевски пред медиите в парламента по повод обединението на ПП-ДБ, “Възраждане”, БСП и ИТН срещу Росен Желязков. 

“Явно е имало голямо разкешване. Събраха се, сега могат да отворят отново каналите. Могат да назначат Надан в Хасково. Могат да върнат шефката на “Митниците” и могат отново да крадат”, смята Пеевски. ОЩЕ: Борисов: Честито на новата сглобка, ние се отървахме от ПП (ВИДЕО)

Съпредседателят на ДПС смята, че в залата срещу Желязков се е събрало ясно руско мнозинство. 

Ще понесат отговорност

“Подценили са народа. Имаме избори, виждате какви са резултатите, какво казват социологическите агенции. Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа, след това ще понесат отговорност”, заяви Пеевски, визирайки предстоящите избори. 

Независими и обективни новини – Actualno.com ги представя и във Viber! Последвайте ни тук!

Той бе попитан с кого ще работи ДПС след изборите. Пеевски отговори, че може да работи с всички, които са готови да работят за хората, но не и с проруските партии.

Твърденията на Кирил Петков за платени анализатори

Пеевски коментира и твърденията на Кирил Петков за платени анализатори.

“Нека да каже Петков кои са тези хора. Да ръсиш обвинения на килограм, на грам или на нещо друго по снежните писти, е несериозно”, коментира Пеевски. ОЩЕ: Проблем с кворума в парламента, ГЕРБ и ДПС опитват да спасят Росен Желязков

 

Източник: Actualno.com