Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Диетолог изброи храните, които повишават либидото и увеличават нивото на удоволствие, което можете да получите в леглото.

Яжте го смело без да се чудите! А заете ли, че морковите имат благоприятен ефект върху мъжката потентност?

Колкото и външно да се различаваме един от друг, в нас бушуват едни и същи страсти и се преодоляват от приблизително еднакви мечти. И така, всеки мъж мечтае да бъде супермен в леглото. Като всяка жена – да направи незаличимо впечатление на избраника с темперамента си.

8 храни, които повишават либидото

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Но какво да направите, ако не сте 100% сигурни, че дългоочакваната интимност ще донесе само положителни емоции?

Диетолозите са убедени, че първото нещо, което трябва да направите, е да започнете да се храните добре. И не това, което е в хладилника, а изключително продукти, които повишават либидото. Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване:

1.       Цвекло. То провокира образуването на азотен оксид, който значително подобрява либидото.

2.       Целина. Съдържа вещества, подобни по състав и действие на мъжките полови хормони. Според специалистите, целината има еднакво благоприятен ефект както върху мъжете, така и върху жените.

3.       Моркови. Подобно на цвеклото, зеленчукът е богат на азотен оксид, който може да разшири кръвоносните съдове. Това означава, че мъжете, които обичат този продукт, ще имат отлична потентност.

4.       Пресни билки. Подобряват кръвообращението, което увеличава шансовете за една незабравима нощ.

Най-добрите храни за високо либидо

5.       Морски дарове (стриди, миди и др.). Те са естествени афродизиаци, което означава, че разпалват страстта за броени минути. Започнете срещата си с лека екзотична вечеря и ярките емоции за вас и любимия човек са гарантирани.

6.       Месо и черен дроб. Това са незаменими продукти за качествената работа на организма при производството на полови хормони както при жените, така и при мъжете.

7.       Черен пипер, хрян и люти подправки. Те бързо подобряват кръвообращението и повишават либидото.

След като вече са ви известни ключовите продукти, постарайте се да ги включите в менюто си, за да сте доволни от представянето си.

Източник: Actualno.com