Парис Хилтън показа за първи път дъщеря си (СНИМКИ)

Американската светска лъвица, модел и актриса Парис Хилтън показа дъщеря си за първи път, след като криеше момичето повече от 5 месеца. Парис Хилтън сподели семейни снимки сред природата в своя Instagram и така най-после показа малкото момиченце, което предизвика радост след последователите ѝ.

За фотосесията актрисата облече момичето стилна розова рокличка. На снимката до тях се появи и съпругът на Парис – бизнесменът Картър Реум, а също и техният едногодишен син. “Представям ви Лондон Мерилин Хилтън-Рум. Мечтаех да имам дъщеря на име Лондон откакто се помня. Много съм благодарна, че тя сега е с мен. Наистина оценявам всеки момент, прекаран с нея. Моите ангелски дечица показаха какво е истинска любов, за която дори не съм се досещала”, написа светската личност под снимката.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Още: Коя е българската Парис Хилтън? (СНИМКИ)

Децата на Парис Хилтън

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Дъщерята на актрисата се роди през ноември миналата година. Знаменитостта реши да кръсти момичето с необичайното име Лондон Мерилин Хилтън-Рум. Парис призна, че не е раждала детето, то е износено от сурогатна майка, припомня БГНЕС.

Синът на Парис – Финикс, също се появи на бял свят с помощта на сурогатна майка. По темата: Парис Хилтън разкри защо е използвала сурогатни майки и за двете си деца

Източник: Actualno.com