Нинова за номинацията на Йончева от ДПС: Зависимостите лъсват

Рано или късно зависимостите лъсват. Тозу коментар направи  лидерът на БСП Корнелия Нинова относно номинацията на Елена Йончева за евродепутат от ДПС. ОЩЕ: Изненада: ДПС издига Елена Йончева за евродепутат

“Ние знаехме много по-рано за тези зависимости, така че това дава обяснения за прекратените ни отношения с Елена Йончева много отдавна”, добави лидерът на БСП. Нинова обясни, че е само изненадана от помпозното обявление, че Йончева ще бъде част от листата на ДПС, а не от самия факт, че ще се бори за място в ЕП от квотата на Движението. 

Нинова бе категорична, че не вижда сериозен конкурент в лицето на Ваня Григорова. “Ваня Григорова излъга четири пъти за много кратко време. Първо излъга избирателите си като направи сглобка с ГЕРБ в Общината. Излъга работниците, като първо си повиши своята заплата, а не техните. Излъга левицата на Първанов, Петков, те вече не са ѝ нужни и се отърва от тях. Излъга структурите на София”, каза лидерът на БСП.

ОЩЕ: Ваня Григорова иска да става депутат с подкрепата на Мая Манолова

Независими и обективни новини – Actualno.com ги представя и във Viber! Последвайте ни тук!

Коалиция “БСП за България” внесе 10 000 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори за Народно събрание и за Европейски парламент на 9 юни. “Социалистите тръгват с амбицията да печелят доверието на хората, защото са доказаната във времето единствена алтернатива”, каза Нинова.

 

 

Източник: Actualno.com