МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт (ВИДЕО)

Група Молец продължава да вълнува феновете си с многобройни проекти и участия в България и извън нея. Само преди броени дни една от най-успешните български групи се завърна от Лондон – последната дестинация от европейското им турне за 2024 година. Над 600 души се събраха за МОЛЕЦ в клуб “229” в английската столица, а за преживяването момчетата споделиха: “Просто беше по-голямо от нас! Не знам… Толкова не съм се забавлявал на сцената никога! Усетих го (сцената) като едно безопасно място, на което всичко ми е позволено, по най-правилния начин” – сподели Юли. “Това е вторият ни разпродаден Лондон и беше още по-велико! Успяхме да изненадаме и хората с първото изобщо изпълнение на новата ни песен.” – допълни Крис.

Концертът в Лондон, фотограф: Филип Шопов

Новото от Молец

Въпреки натоварения график и всички изминали концерти на МОЛЕЦ през последните месеци, Крис и Юли не спират да издават нова музика. Доказателство е песента и клипът към “Няма значение”, чиято премиера беше вчера (17.04) и която бързо набира популярност в музикалните платформи. Групата за пореден път показва, че не се страхува да се предизвиква творчески. С първата си самостоятелна нова песен за тази година заявяват една изцяло нова стилистика, която изгражда различен от всичко досега визуално-музикален свят. А междувременно се готвят и за поредното предизвикателство – предстоящото им турне, което ще завърши с мащабен концерт в Арена София.

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Кристиян Марков и Юлиян Славчев, заедно със забележителния им бенд и танцьори, се готвят усилено, за да представят най-амбициозния си проект досега. Срещата с феновете на групата ще стартира в “Античен театър” Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в “Летен театър” Варна, а кулминацията ще настъпи в зала “Арена София” на 21 ноември.

Билети за спектаклите през 2024 могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg и Eventim.bg, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

Още: hug or handshake представят най-новия си сингъл “Waiting Till September” (ВИДЕО)

Източник: Actualno.com