ИТН: ПП-ДБ провалиха кворума, спасявайки Росен Желязков (ВИДЕО)

Днес ПП-ДБ провалиха кворума, спасявайки Росен Желязков. Това каза председателят на групата на ИТН в парламента Тошко Йорданов пред медиите в парламента по повод липсата на кворум в началото на заседанието, в което трябваше да се разгледа предложението на опозицията за оставка на председателя на парламента. 

“Няма нужда човек да е интелектуален титан, за да прочете какво се случи в залата. ПП-ДБ, които 9 месеца седяха в скута на Пеевски и пиеха, каквото им подаде и откъдето им го подаде, днес направиха абсолютен цирк с тежки изявления как ще искат оставката на Росен Желязков и как ще покажат червен картон на управляващите, все едно те не бяха управляващи. Тези хора, според мен, мозъците им работят с огромни паузи”, коментира Йорданов. 

Според него е “невероятна случайност”, че ПП-ДБ ги няма. “Както е случайно, че те са изключително, лицемерни, долни, отвратителни нещастници в политиката”, каза Йорданов. ОЩЕ: Няколко дни преди края на 49-то Народно събрание: Ще отстранят ли Росен Желязков?

“Ако не започне заседанието, ПП продължат да ходят да пишкат или ги болят коремчетата и да не могат да влязат в зала, след това ви каним на официален брифинг. Стискайте палци да оздравеят момиченцата и момченцата от ПП, те не знаят какво са”, каза още Йорданов.  

ИТН обвиниха БСП, че играят театър

Независими и обективни новини – Actualno.com ги представя и във Viber! Последвайте ни тук!

ИТН изразиха мнение, че БСП разиграват театър. Причината за това е, че липсваха депутати и сред социалистите.  “Разиграват ни известно време, може би искат да се върнат в романтичните месеци, в които Корнелия Нинова беше министър в кабинета на Кирил Петков и България не изнасяше оръжие за Украйна за милиарди”, каза депутатът Станислав Балабанов.

От ИТН коментираха и поведението на депутата от БСП Румен Гечев на заседанието на временната комисия за “Митниците”. “Г-н Гечев изглеждаше перфектният юрист, седнал до Асен Василев. Това не е опозиция”, смятат от ИТН. ОЩЕ: БСП иска оставката на Росен Желязков

Източник: Actualno.com