Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

Представителите на някои зодии успяват лесно и уверено да контролират другите, като марионетки, казват астролозите.

Везни

Кой би предположил, че толкова спокойни и разумни хора могат да манипулират толкова умело. Гледайки представителите на тази зодия, няма как да не ви се иска да се съгласите с тях, защото всичко, което казват, започва да ви се струва истина, дори и да не сте мислили така доскоро.

Вижте още: 4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Рак

Те са опитни в избягването и изобщо не се срамуват да лъжат, ако това е в тяхна полза. Тези хора ще кажат и направят точно това, което другите искат да чуят от тях, само за да спечелят благоволението им. Те умело си играят с чувствата и емоциите дори на най-близките, без да изпитват ни най-малко неудобство.

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Козирог

На мнозина може да им се стори, че Козирозите са невинни създания, които са заети с работните си задачи и нямат време за каквито и да било „игри“. Но всъщност тези хитри хора са майстори на тактиката. Притежават аналитичен ум, благодарение на който успяват фино да управляват ситуацията, която обръщат в своя посока. Те изобщо не биха се срамували да използват пресметливия си подход за постигане на лични цели и изобщо не е важно, че това понякога може да се случи за сметка на другите.

Вижте още: Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Риби

Съвсем неочаквано е да намерим тези добронамерени същества, управлявани от Нептун, в списъка на манипулаторите. Но това е една от точките, които обясняват защо успяват да избягат от подозрението. Истински изтънчени манипулатори се крият под нежна природа, чието основно оръжие е емпатията. Почти невъзможно е да осъзнаете, че Рибите ви контролират. Те го правят внимателно, обмисляйки всички стъпки предварително.

 

Източник: Actualno.com