Елена Атанасова като Тил Линдеман от Rammstein размаза всички в “Като две капки вода”

Дойде време за поредната вечер на култови имитации в шоуто “Като две капки вода”. Този епизод беше особено специален, тъй като в журито бе не кой да е, а самата легенда на италианската музика – Ал Бано.

Не е сигурно, че Ал Бано се забавляваше искрено на вътрешноведомствения хумор в предаването, но поне възпитано се усмихваше и откликваше на настроението около него.

Тази вечер победител стана Елена Атанасова, чиято задача бе да имитира Тил Линдеман от Rammstein и се справи много добре.

Още: Рачков забрави бившата си и подхвана участничка в “Като две капки вода” (СНИМКА)

Как преминаха имитациите

Първи на сцената излезе актьорът Иво Аръков, който влезе в образа на Дамиано Давид от италианската рок група Манескин. Актьорът се представи доста добре и успя да докара скандалния сексапил на Дамиано, по когото в момента въздиша целият свят.

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Панайот Панайотов като Стиви Уондър, снимка: Като две капки вода/Facebook

Още: Джулиана Гани с нова роля след “Капките”. Вижте каква (СНИМКА)

След него дойде ред на имитацията на Панайот Панайотов, който трябваше да имитира Стиви Уондър и песента му “Isn’t She Lovely”. Пред погледа на Ал Бано Панайотов сериозно се постара да докара образа и всъщност направи една от най-добрите си имитации.

Трети за вечерта бе големият фаворит Владимир Зомбори, чиято задача не бе никак лесна. Той трябваше да имитира Стивън Тайлър от Aerosmith и да изпее “I Don’t Want to Miss a Thing” от филма “Армагедон”. Изпълнението му беше предшествано от лек технически проблем, но това не попречи на Зомбори да даде всичко от себе си. Пролича си, че на Владо не му е хич лесно и макар гласово да бе леко далеч от оригинала и на места да пя фалшиво, като цяло имитацията му беше силна.

Мария, Като две капки вода

Мария като Карди Би, снимка: Като две капки вода/Facebook

Мария беше четвърта поред и излезе на сцената, за да имитира Карди Би и хита ѝ “I Like It”. Мария отново се постара сериозно и определено направи едно от добрите си изпълнения в “Като две капки вода”.

Още: Фънки с остър коментар към Етиен Леви

На вече много бременната Християна Лоизу ѝ се падна да имитира Бари Гиб от Bee Gees и вечния им хит “Stayin’ Alive”. Християна се справи блестящо, като се има предвид пеенето на фалцет през абсолютно цялото време.

Джулиана Гани като Майли Сайръс, снимка: Като две капки вода/Facebook

Следващата имитация бе на Джулиана Гани като Майли Сайръс. Визуално Джулката доста прилича на световната звезда и беше интересно как ще се справи с песента ѝ “Midnight Sky”. Гани, уви, просто не може да пее и това единствено ѝ куца при имитациите. Чисто актьорски обаче тя направи чудесен образ.

Още: Няма да повярвате какво направи Рачков за Веселин Маринов (СНИМКИ)

Предпоследна за тази вечер бе Елена Атанасова, чиято задача бе бруталният Тил Линдеман от Rammstein. Тя изпълни бруталното парче “Benzin” точно както се очакваше – с много дране и актьорска игра.

Последната имитация за вечерта бе на Наско от Б.Т.Р., който бе избран от бутона на късмета в миналия епизод да имитира Ал Бано. Наско изпълни “Felicità” пред погледа на самия Ал Бано. В средата на песента италианската звезда се включи и направи дует с българския си колега.

Източник: Actualno.com