Дейвид Бекъм съди Марк Уолбърг за крупна измама

Дейвид Бекъм съди за измама актьора Марк Уолбърг, с когото се сприятелява след преместването си в Лос Анджелис през 2007 г.

Тогава знаменитостите, които живеели в един и същи квартал, били събрани, наред с други неща, от темата за спорта. Подобно на Дейвид, Марк се опитва да поддържа добра физическа форма, а освен това е акционер във веригата фитнес студия F45 Training. Взаимодействието му със световната футболна звезда води до съгласието на Дейвид да стане представител на F45. Договорът изисква от Дейвид редовно да показва в профилите си в социалните мрежи как тренира с марково оборудване в някой от фитнес центровете на F45, като в замяна трябва да получи дял от компанията.

Още: Дейвид Бекъм: Не помня някои неща, които са се случвали в живота ми

Какво се случва обаче

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

Снимка: Getty Images

Спортистът изпълнява добросъвестно своята част от сделката, но според Бекъм Уолбърг решава да го измами. Според подадения от Дейвид съдебен иск актьорът не само е забавил прехвърлянето на акциите с няколко месеца, но е изчакал цената да падне от 12 на 3 долара за акция. В резултат на това Бекъм е загубил 8,5 млн. паунда. Разбира се, футболистът не е доволен от този резултат и решава да потърси справедливост в съда, пише БГНЕС.

Според вестник “The Sun” Уолбърг и колегите му отричат обвиненията в измама. В същото време си струва да се отбележи, че компанията не се справя много добре: по последни пазарни данни стойността на акциите на F45 вече е само 15 цента, а фитнес залите на компанията затварят една след друга.

Новината за съдебния иск на Дейвид Бекъм е поредната скандална около него, след като в последно време в интернет се появяват негови полуголи снимки, публикувани от собствената му съпруга Виктория Бекъм, както и различни разкрития от смятаната за негова любовница дама.

Още: Любовницата на Бекъм се оплака, че той ѝ изневерил с моделка (СНИМКА)

Източник: Actualno.com