Втора дата за Hauser от 2Cellos в Пловдив

Заради големия интерес към концерта на Hauser в Пловдив и пълното разпродаване на билетите за 15 юли, организаторите на събитието – Fest Team и Опера Пловдив, обявяват и втора дата – 14 юли 2024 г. За щастие на българските фенове, които не са успели да си закупят билети за първия обявен и напълно разпродаден концерт, програмата на атрактивния челист от Хърватия му позволява да дойде един ден по-рано, за да представи “Rebel with a Cello” два пъти у нас – на 14 и 15 юли. Мястото – Античен театър Пловдив и цените на билетите – остават същите.

Те влизат в продажба от днес в мрежата на ticketstation.bg на цена от 140 до 220 лв. Билети за концерта на 15 юли вече няма. Ако някой предпочита новата дата и има билет за 15 юли, има възможност да го обяви за продажба в единствената партньорска платформа на Fest Team за вторичен билетен пазар TicketSwap и да закупи билети за 14 юли.

Още: Гръцката звезда Триандафилос с концерт в София през март

Какво да очакваме от концертите на Hauser?

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

В две вълшебни вечери Античният театър ще се превърне в сцена на чувствен музикален спектакъл на едната половина от дуета 2Cellos в неговото първо самостоятелно турне “Rebel with a Cello” след раздялата с дуетната му половинка Лука Шулич.

Репертоарът за електризиращото чѐло представление на хърватския музикант включва парчета от Лейди Гага и Шакира до Чайковски и Шостакович, много динамика на сцената и запазената марка за артиста – впечатляващо визуално представление. Концертът е с триактна структура, която включва изпълнения от разнообразни ретро ритми до съвременни глобални денс парчета от новия соло албум на челиста – “The Player”.

Повече информация можете да намерите в официалното събитие във Facebook.

Още: Супергрупата на Том Йорк от Radiohead с концерт в София на 18 юни

Източник: Actualno.com