Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Любопитно съобщение публикува пресцентърът на ГЕРБ на партийната Facebook страница. От него става ясно, че лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и на ДПС Делян Пеевски са се срещнали с протестиращите миньори и енергетици в сградата на Народното събрание.

“Обещано и изпълнено”, са заявили двамата политици на разговорите. 

Както е известно, днес парламентът задължи следващите правителства да отпускат годишно 250 млн. лв. до 2028 г. включително за рекултивация на терени на държавните “Мини Марица-изток”. Още: Анализатор: ГЕРБ и ДПС може да си управляват чрез служебния кабинет след изборите (ВИДЕО)

Делян Пеевски, Бойко Борисов

Независими и обективни новини – Actualno.com ги представя и във Viber! Последвайте ни тук!

“Днес в парламента с гласовете на депутатите от ГЕРБ и ДПС гарантирахме непрекъснатата работа на миньори и енергетици в Маришкия басейн”, са казали още Борисов и Пеевски на протестиращите. 

По време на срещата миньорите са поискали гаранция, че отпуснатите средства ще бъдат използвани по предназначение. Още: Пеевски: Няма да имаме диалог с ПП-ДБ, ако контрабандата се докаже (ВИДЕО)

От страна на парламентарните групи на ГЕРБ и ДПС поехме категоричен ангажимент и ще изискваме непрекъснато информация за развитието на процеса от министъра на енергетиката и от ръководството на мините, са се ангажирали Борисов и Пеевски, става известно от публикацията, в която за двамата политици се говори като за един.

Източник: Actualno.com