Вижте кой е Александър Младенов - Алек от Ергенът 3 (ВИДЕО)

Вижте кой е Александър Младенов – Алек от Ергенът 3 (ВИДЕО)

Ето кой е Александър Младенов, бизнесмен, който започва да търси любовта си в третия сезон на романтичното риалити “Ергенът“. Смята се за щастлив човек и иска да сподели успехите си с голямата си любов.

Алек е сред успешните млади предприемачи в България, който развива бизнеса си не само тук, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взема решения и вярва, че за да успееш, трябва да поемаш рискове. „Вярвам в истинската любов и нямам търпение да те срещна“, казва той във видеото, канейки дамите на прослушване.

Алек обича бързите скорости и силните усещания. Новият “ерген” на България има много различни интереси и хобита; обича да пътува в и извън страната ни, но винаги намира време за голямото си семейство – Алек има три сестри и един брат.

Въпреки че привлича жените като магнит, той не обича мимолетните връзки, тъй като за него семейството е най-ценното. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя неговия мироглед и разбиране.

Дамите, които искат да пленят сърцето на Алек, могат да се запишат за прослушванията до края на юли. Снимките на третия сезон на риалити формата започват в края на лятото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *