Алек Болдуин нападна антиизраелска активистка (ВИДЕО)

Актьорът Алек Болдуин отново си навлече неприятности, след като нападна жена с пропалестински възгледи и действията му бяха заснети с телефона ѝ. След като причини смъртта на операторката Халина Хътчинс през 2021 г. на снимачната площадка на филма “Ръжда”, в последно време около Болдуин новините не са никак добри, а сега черните облаци над главата му се сгъстяват още повече.

Какво се случва в клипа

Видео, което бясно се разпространява в социалните мрежи, показва как жена, която е с пропалестинска позиция, започва да снима Алек Болдуин в едно кафене. Тя го кара да каже “Свобода за Палестина”, той отказва категорично.

Още: След смъртта на снимачната площадка: Оръжейникът на филма отнесе ефективна присъда

След като така и не чува желаната от нея фраза, жената започва да напада вербално Болдуин, като му казва, че е убил Халина Хътчинс. Това, разбира се, ядосва актьора, който до последно успява да сдържи гнева си, но накрая се “предава” и избива телефона на жената от ръцете ѝ.

За още любопитни и полезни статии – очакваме ви във Viber канала ни! Последвайте ни тук!

“Белият дявол Алек Болдуин ме нападна. Докато се опитвах да си взема кафе”, пише жената в X, където е качила видеото. Коментарите под клипа обаче са категорични – тази жена тотално прекали и си получи заслуженото.

Още: Алек Болдуин влезе в лют скандал с протестиращи срещу Израел (ВИДЕО)

Източник: Actualno.com